Vse pravice pridržane

O SPLETNI STRANI

Spletna stran www.hotpoint.si je platforma, ki nudi objavo in informacije za dostop do javnih brezplačnih polnilnih točk za mobilne naprave v Sloveniji, na Hrvaškem in v Italiji. Na spletni strani www.hotpoint.si je na voljo tudi spletna trgovina, ki omogoča nakup izdelkov povezanih s polnjenjem mobilnih naprav

Za poslovne partnerje so predstavljene možnosti sodelovanja pri vzpostavitvi novih ali sponzoriranju obstoječih polnilnih točk na želenih lokacijah. Za več informacij o platformi in možnih načini sodelovanja se obrite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

O AVTORJIH

Avtorske pravice materialov na spletni strani www.hotpoint.si:

Piktogrami:

Fotografije:

POGOJI ZASEBNOSTI IN VARSTVO PODATKOV

Ob prijavi na e-novice podjetju Euro Idea d.o.o. podarjate privolitev za prejemanje e-novic o novih polnilnih točkah, predstavitve možnosti optimizacije polnjenja mobilnih naprav ter nagradnih iger.

Podatke pridobljene ob nakupu v spletni trgovini uporabljamo izključno za pregled in izvedbo oddanega naročila ter obveščanje kupca s stanju tega naročila. Z nakupom v spletni trgovini na www.hotpoint.si se kupec avtomatično ne prijavi na prejemanje e-novic.

Podjetje Euro Idea d.o.o. vaših osebnih podatkov ne bo posredovala drugim družbam za marketinške ali druge namene. V skladu s privolitvijo se bodo vaši osebni podatki hranili do preklica. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo "Odjava", ki se bo nahajala v vsakih poslanih e-novicah ali nam svojo zahtevo pošljete na naslov: Euro Idea d.o.o., Na Peči 10, 1000 Ljubljana ali e-pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Kot posameznik ste v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov upravičeni od upravljavca kadarkoli zahtevati dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave osebnih podatkov. Upravičeni ste tudi do ugovora obdelavi osebnih podatkov in do njihove prenosljivosti. Te pravice lahko kadarkoli uveljavljate na naslovu Euro Idea d.o.o., Na Peči 10, 1000 Ljubljana ali e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Podatki o podjetju

EURO IDEA D.O.O. 

Na peči 10
1000 Ljubljana

Telefon: 01 54 24 224
E-mail: info@hotpoint.si 

Te zanima kje bodo nove polnilne točke?