Bari in restavracije

Lokacije s frekventnostjo, kot jo imajo bari in restavracije, so idealno mesto za izpostavitev prodornih blagovnih znamk. Uporabna vrednost polnilcev pa bo pritegnila tudi večje število novih in zadržala obstoječe obiskovalce.

Polnilne točke v zadostnem številu (minimalno 5 na lokacijo) vgradimo na najbolj vidna mesta v prostoru, saj s tem zagotovimo uporabnost za stranke in vidnost za oglaševalce.


Makalonca @ Ljubljana, Slovenija

Makalonca @ Ljubljana, Slovenija

V enem najbolj popularnih ljubljanskih barov smo z NLB namestili 11 polnilnih točk. Skupaj z lastnikom bara smo izbrali najbolj zasedene in izpostavljene mize v baru, kar omogoča vidnost polnilne točke že za mimoidoče. Obiskovalci si lahko polnilne priključke izposodijo pri osebju.
Soba'Room @ Ljubljana, Slovenija

Soba'Room @ Ljubljana, Slovenija

V ljubljanskem nakupovalnem središču smo z A1 Slovenija v lokalu Soba'Room vzpostavili 7 polnilih točk. Točke so postavljene na mize v notranjosti lokala, tako da so obiskovalcem na voljo v vseh letnih časih. Polnilne priključke za brezžično polnjenje si lahko obiskovalci izposodijo pri osebju.
Kavarna Strit @ Ljubljana, Slovenija

Kavarna Strit @ Ljubljana, Slovenija

Na Zdravstveni Fakulteti v Ljubljani je v Kavarni Strit za študente in druge obiskovalce nameščenih 10 brezžičnih polnilnih točk pod sponzorstvom Vzajemne. Polnilne točke so nameščene po celotni kavarni, na vgrajenih mizah, da so vedno na voljo za obiskovalce. Polnilne priključke si lahko gostje izposodijo pri osebju.
Cuba Libre @ Domžale, Slovenija

Cuba Libre @ Domžale, Slovenija

Domžalski Cuba Libre ima na 11 mizah na terasi in v notranjosti nameščene brezžične polnilce pod sponzorstvom Cockte. V delovnem času so ti polnilci vedno brezplačno na voljo vsem gostom. Polnilne priključke si gostje lahko izposodijo pri osebju.

Podatki o podjetju

EURO IDEA D.O.O. 

Na peči 10
1000 Ljubljana

Telefon: 01 54 24 224
E-mail: info@hotpoint.si 

Te zanima kje bodo nove polnilne točke?