Bari in restavracije

Pritegnite več obiskovalcev.

Lokacije z visoko frekvenco obiskovalcev so idealno mesto za izpostavitev prodornih blagovnih znamk. Z brezžičnimi polnilnimi točkami boste pritegnili večje število novih strank, obenem pa boste tudi vašim stalnim strankam ponudili nekaj več. 

Polnilne točke vgradimo na najbolj vidna mesta v prostoru in s tem zagotovimo uporabnost za stranke in vidnost za oglaševalce.

Vgradni polnilec @ Makalonca

Makalonca

@ Ljubljana, Slovenija
V enem najbolj popularnih ljubljanskih barov smo z NLB namestili 11 polnilnih točk. Skupaj z lastnikom bara smo izbrali najbolj zasedene in izpostavljene mize v baru, kar omogoča vidnost polnilne točke že za mimoidoče. Obiskovalci si lahko polnilne priključke izposodijo pri osebju.

Soba'Room

@ Ljubljana, Slovenija
V ljubljanskem nakupovalnem središču smo z A1 Slovenija v lokalu Soba’Room vzpostavili 7 polnilih točk. Točke so postavljene na mize v notranjosti lokala, tako da so obiskovalcem na voljo v vseh letnih časih. Polnilne priključke za brezžično polnjenje si lahko obiskovalci izposodijo pri osebju.
Vgradni polnilec @ Soba'Room
Vgradni polnilec @ Kavarna Strit

Kavarna Strit

@ Ljubljana, Slovenija
Na Zdravstveni Fakulteti v Ljubljani je v Kavarni Strit za študente in druge obiskovalce nameščenih 10 brezžičnih polnilnih točk pod sponzorstvom Vzajemne. Polnilne točke so nameščene po celotni kavarni, na vgrajenih mizah, da so vedno na voljo za obiskovalce. Polnilne priključke si lahko gostje izposodijo pri osebju.

Cuba Libre

@ Domžale, Slovenija
Domžalski Cuba Libre ima na 11 mizah na terasi in v notranjosti nameščene brezžične polnilce pod sponzorstvom Cockte. V delovnem času so ti polnilci vedno brezplačno na voljo vsem gostom. Polnilne priključke si gostje lahko izposodijo pri osebju.
Vgradni polnilec @ Cuba Libre
Scroll to Top