Pogoji uporabe

O spletnem mestu

Spletna stran hotpoint.si je platforma, ki nudi objavo in informacije za dostop do javnih brezplačnih polnilnih točk za mobilne naprave v Sloveniji, na Hrvaškem in v Italiji. Na spletni strani hotpoint.si je na voljo tudi spletna trgovina, ki omogoča nakup izdelkov povezanih s polnjenjem mobilnih naprav.
Za poslovne partnerje so predstavljene možnosti sodelovanja pri vzpostavitvi novih ali sponzoriranju obstoječih polnilnih točk na želenih lokacijah. Za več informacij o platformi in možnih načini sodelovanja se obrite na info@hotpoint.si.

Izjava o zasebnosti in varovanje podatkov

Ob prijavi na e-novice podjetju EURO IDEA d.o.o. podarjate privolitev za prejemanje e-novic o novih polnilnih točkah, predstavitve možnosti optimizacije polnjenja mobilnih naprav ter nagradnih iger.
Podatke pridobljene ob nakupu v spletni trgovini uporabljamo izključno za pregled in izvedbo oddanega naročila ter obveščanje kupca s stanju tega naročila. Z nakupom v spletni trgovini na hotpoint.si se kupec avtomatično ne prijavi na prejemanje e-novic.
Podjetje Euro Idea d.o.o. vaših osebnih podatkov ne bo posredovala drugim družbam za marketinške ali druge namene. V skladu s privolitvijo se bodo vaši osebni podatki hranili do preklica. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo “Odjava”, ki se bo nahajala v vsakih poslanih e-novicah ali nam svojo zahtevo pošljete na naslov info@hotpoint.si. ali kliknete na povezavo Odjava v enem od prejetih sporočil.
Kot posameznik ste v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov upravičeni od upravljavca kadarkoli zahtevati dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave osebnih podatkov. Upravičeni ste tudi do ugovora obdelavi osebnih podatkov in do njihove prenosljivosti. Te pravice lahko kadarkoli uveljavljate na naslovu Euro Idea d.o.o., Na Peči 10, 1000 Ljubljana ali e-pošti info@hotpoint.si.

Izjava o uporabi piškotkov

O piškotkih
Ta pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. Ta pravilnik morate prebrati, da boste razumeli, kaj piškotki so, kako jih uporabljamo, katere vrste piškotkov uporabljamo, tj. informacije, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo, hranimo in obdelujemo vaše osebne podatke, glejte našo Izjavo o zasebnosti. Svoje soglasje lahko kadar koli spremenite ali prekličete v naši Izjavi o piškotkih.

Vaše soglasje velja za naslednjo domeno: hotpoint.si

Kaj so piškotki?
Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje manjših informacij. Piškotki so shranjeni na vaši napravi, ko je spletno mesto naloženo v vašem brskalniku. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto deluje pravilno, da je spletna stran varnejša, zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in razume, kako deluje spletno mesto ter analizira, kaj deluje in kje potrebuje izboljšave.
Kako uporabljamo piškotke?
Kot večina spletnih storitev, naša spletna stran uporablja piškotke za številne namene. Naši lastni so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih osebnih podatkov.
Tuji piškotki, ki jih uporabljamo na naših spletnih mestih, se uporabljajo predvsem za razumevanje delovanja spletnega mesta, kako uporabljate našo spletno stran, ohranjajo naše storitve varne in zagotavljajo boljšo in izboljšano uporabniško izkušnjo ter pomagajo pospešiti vaše prihodnje interakcije z našo spletno stranjo.
Kakšne vrste piškotkov uporabljamo?
Obvezni: Nekateri piškotki so bistveni, da lahko doživite polno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam, da vzdržujemo uporabniške seje in preprečujemo varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Na primer, ti piškotki vam omogočajo, da se prijavite v svoj račun in dodate izdelke v vašo košarico.
Analitični: Ti piškotki shranjujejo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletno mesto deluje in kaj je potrebno izboljšati.
Funkcijski: To so piškotki, ki pomagajo določenim nebistvenim funkcijam na naši spletni strani. Te funkcije vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali izmenjava vsebin na spletni strani na platformah družabnih omrežij.

Nastavitveni: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so naprimer jezikovne nastavitve, tako da imate boljše in učinkovitejše izkušnje pri prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Kako lahko upravljam s piškotki?
Če se odločite spremeniti svoje nastavitve kasneje v seji brskanja, lahko na kliknete povezavo Piškotki, ki vas bo preusmerila na to stran. Na tej strani najdete povezavo Manage your consent, ki bo ponovno sprožilo pojav obrazca za soglasje na dnu strani, kjer lahko spremenite svoje nastavitve ali povsem umaknete vašo privolitev.
Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne načine blokiranja in brisanja piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o tem, kako upravljati in brisati piškotke, obiščite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.
Scroll to Top