Festivali

Naj se zabava ne konča.

Množična in lokacijsko razpršena narava kulturnih in glasbenih festivalov narekuje polnilne rešitve, ki omogočajo hkratno polnjenje večjega števila mobilnih naprav, rešitve, ki so dovolj robustne in so uporabniku prepoznavne že na daleč.

Na festivalih postavljamo samostoječe hotpoint.si polnilce, ki omogočajo hkratno polnjenje do 12 mobilnih naprav. Za izbor mobilnih priključkov se odločimo glede na tržne informacije uporabe mobilnih naprav – v tem trenutku prednjači iPhone in mikro USB priključek.

Cocta @ Seastar festival

Cockta

@ SeaStar festival, Umag, Hrvaška

Cockta je na SeaStar festivalu 2017 v Umagu postregla s svojim promo lounge območjem, kjer so se obiskovalci lahko sprostili in si napolnili baterija. Dva hotpoint.si polnilca smo vizualno popolnoma preoblekli v CGP blagovne znamke Cockta.

Mercator

@ Ljubljanski maraton, Ljubljana, Slovenija

Mercator je bil uradni sponzor Ljubljanskega maratona 2017, zato so udeležencem priskrbeli tudi hotpoint.si polnilec in ga namestili na območje koncerta in garderobe za tekače. Polnilec smo uredili skladno z grafično podobo blagovne znamke za večjo prepoznavnost.

Polnilna postaja @ Ljubljanski maraton
Polnilne postaje @ Pivo in cvetje

Pivovarna Laško

@ Pivo in Cvetje, Laško, Slovenija

Na vsakoletnem festivalu Pivo&cvetje je Hotpoint.si polnilec že stalni del ekipe. Na širšem festivalskem območju vzpostavimo mrežo 7 polnilcev, kjer si lahko obiskovalci brezplačno polnijo baterije na moblnih napravah. hotpoint.si polnilci so na voljo 24/7 vse tri dni festivala. Velike polnilce na festivalu oblečemo skladno z vizualno podobo blagovne znamke Laško pivo, male pa namestimo na promo CGP steno.

Scroll to Top